Odnów Premium
Zresetuj klucz, aby użyć go na innym koncie lub utwórz nowe konto z automatycznym przeniesieniem całej muzyki
Odnów Premium
Darmowe odnowienie przy użyciu Twojego aktualnego klucza – możesz zresetować klucz do ręcznego użycia lub pozwolić nam utworzyć nowe konto i automatycznie przenieść wszystkie dane
Najczęściej zadawane pytania
Jakie mam opcje odnowienia?
Odnowienie jest DARMOWE (dożywotnia gwarancja) i masz do wyboru dwie opcje:
1. Sam reset klucza: Wpisz tylko klucz oraz dane starego konta (pomiń sekcję „Utwórz nowe konto”). Klucz zostanie zresetowany, abyś mógł ręcznie użyć go na innym koncie Spotify, które już posiadasz.
2. Automatyczne nowe konto: Wypełnij sekcję „Utwórz nowe konto”, a system utworzy nowe konto Premium i automatycznie przeniesie wszystkie playlisty, polubione utwory, obserwowanych artystów oraz historię słuchania.
Dlaczego potrzebuję innego konta?
Spotify pozwala na ulepszenie konta do Premium tylko raz w roku. Jeśli ostatnie ulepszenie było mniej niż rok temu, musisz użyć innego konta. Możesz skorzystać z istniejącego konta (Opcja 1) albo pozwolić nam utworzyć nowe konto (Opcja 2). Jeśli minął już ponad rok, możesz odnowić to samo konto na stronie Aktywuj.
Czy stracę playlisty, jeśli utworzę nowe konto?
Nie! Przy wyborze opcji „Utwórz nowe konto” system automatycznie przenosi wszystko: playlisty, zapisane utwory, obserwowanych artystów, podcasty, historię słuchania oraz preferencje. Po odnowieniu możesz także zmienić adres e-mail nowego konta na swój oryginalny w ustawieniach Spotify. Jeśli wybierzesz tylko reset klucza (Opcja 1), użyjesz go na koncie, które już posiadasz.
Ile trwa odnowienie?
Obie opcje zazwyczaj trwają od 2 do 10 minut:
Sam reset klucza: Klucz zostaje zresetowany i możesz użyć go na innym koncie przez stronę
Aktywuj.
Automatyczne nowe konto: System tworzy nowe konto, przenosi wszystkie dane i aktywuje Premium.
Co jeśli moje konto nigdy nie miało Premium?
Odnowienie dotyczy wyłącznie kont, które wcześniej miały Premium u nas. Jeśli korzystasz z Premium po raz pierwszy, użyj strony Aktywuj.